Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de Maig de 2018

Divendres 11 de Maig de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel més ennuvolat de matinada. Al matí aniran marxant els núvols i a migdia i tarda quedarà el cel absolutament serè. Ambient molt suau al centre del dia.

          
Vent: Calma de matinada i matí. A migdia entrarà garbí de força 3/4, que es mantindrà tota la tarda   
      
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte.  
 
  Tª Mar: 15,9ºC




Dissabte 12 de Maig de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a mig matí. A mesura que avançi el dia aniran apareixen núvols de ponent a llevant i de sud a nord. A mitja tarda ja es començarà a tapar i a la nit quedarà el cel totalment cobert. A darrera hora de la nit arribarà la pluja. Segurament veurem llampegar cap a ponent.

          
Vent: Calma de matinada, amb mitjorn moderat de força 3/5 a partir de mig matí i fins a mitja tarda. Cap al final de la tarda i vespre entrarà tramuntana sobtada i forta, de força 5/7. Puntualment, ja a la nit, també es pot presentar vent de grop, acompanyant les tempestes.   
      
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, amb marejol a migdia i primera hora de la tarda. Quan entri tramuntana pujarà ràpidament a Maror i a Forta Maror a la nit. Tràgul de gregal ntre 1 i 1,5m al final del dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana sobtada a partir del vespre.  
 
  Tª Mar: 15,9ºC




Diumenge 13 de Maig de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora de matí. A mig matí els núvols aniran marxant, però quedarà un cel variable, amb nuvolades que ens acompanyaran bona part de la tarda i vespre. Esperem pluja de matinada, parant ja de bon matí. A volts del migdia o primera hora de la tarda pot tornar a caure algun ruixat. Ambient clarament més fresc. 

          
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8. Al matí baixarà a força 4/6, per desaparèixer als volts del migdia o primera hora de la tarda. A la tarda quedarà vent molt fluix i variable.  
      
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia i a marejol a la tarda. Tràgul de gregal que baixarà d'1,5m a 0,5m a partir de la tarda
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana forta de matinada.  
 
  Tª Mar: 15,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada