Previsió Meteorològica pel 6, 7 i 8 de Juliol de 2018

Divendres 6 de Juliol de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  19 i 21ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb possibilitat d'algun plugim. A partir del matí s'anirà aclarint i quedarà un cel més serè a migdia i tarda, només amb algun nuvolet poc important. Ambient d'estiu, però no tant càlid.     
          
Vent: Tramuntaneta de força 4/5 de matinada i fins a primera hora del matí. A mig matí i migdia anirà girant cap a gregal fluix i a la tarda dominarà el xaloc de força 2/3. A la nit calmarà del tot.          
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol a partir de mig matí. Tràgul de gregal d'1m d'alçada de matinada, baixant a 0,5m a partir del matí.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,4ºCDissabte 7 de Juliol de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre  18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i fins a migdia. A migdia creixeran nuvolades a interior i muntanya, que al llarg de la tarda arribaran fins a la costa. Per tant, quedarà un cel mig ennuvolat la segona meitat del dia. Ambient càlid, de ple estiu.     
          
Vent: Calmes de matinada i matí, amb marinada de xaloc a migdia, que ràpidament girarà a mitjorn de força 3/4 a la tarda i a garbí a l vespre i nit.          
 
Estat de la Mar: Calma de matinada i matí amb arrissada i àrees de marejol a la tarda.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,4ºCDiumenge 8 de Juliol de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre  20 i 22ºC

 
Estat del cel: Cel serè gairebé tot el dia. Només destacarà algun nuvolet prim de matinada i nuvolades d'evolució cap a muntanya a la tarda. Ambient de ple estiu, amb calor marcada.      
          
Vent: Garbinet de matinada, tombant a un xic de gregal de bon matí. Després calmarà i a migdia s'imposarà la marinada de xaloc de força 2/4, girant a mitjorn a la tarda.          
 
Estat de la Mar: Arrissada fins a migdia i àrees de marejol a la tarda.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 22,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada