Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Desembre de 2018

DIMECRES MÉS VARIABLE PER DONAR PAS A UN CANVI IMPORTANT EL DIJOUS. 

Dimecres 12 de Desembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, quan arribaran núvols per ponent. A mig matí i migdia quedarà ennuvolat i es mantindrà així fins a la tarda. Al vespre es tornarà a aclarir mica en mica per ponent. Ambient fresc i més rúfol.    
    
Vent: Calma de matinada i primera hora del matí. Al centre del dia quedarà vent fluix i variable, amb alguna bufada de tramuntaneta. Al vespre calmarà altre cop.               
  
Estat de la Mar: Arrissada amb marejol a migdia i tarda.
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
  
  Tª Mar: 16,9ºC



Dijous 13 de Desembre de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, però tapant-se ràpidament. Al matí ja quedarà ennuvolat i es mantindrà el cel tapat la resta del dia. A partir d ela tarda es pot escapar alguna gotellada i ja al vespre i nit algun xàfec més important. Ambient ja més d'hivern.     
    
Vent: Vent variable de matinada i matí, amb estones de xaloc molt fluix. A mitja tarda començarà a entrar tramuntana moderada, de força 4/6 i al vespre i nit es reforçarà considerablement. Bufarà forta, de força 5/7 a 6/8, amb estones de provençal o fins i tot gregal al final de la nit.   


             
Estat de la Mar: Marejol fins a la tarda, pujant ràpidament a Maror i Forta Maror al vespre i nit. A darrera hora ja tindrem Maregassa. El tràgul de llevant superarà els 2m d'alçada al final del dia.
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tràgul important al final del dia. 
  
  Tª Mar: 16,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada