Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'Abril de 2019


ENTRARÀ TRAMUNTANA, AMB MENYS NUVOLADES QUE DIES ENRERE
 


Dimecres 10 d'Abril de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel més serè de matinada, però amb bandes de núvols prims que aniran circulant. A migdia es tornaran a veure nuvolades, aquest cop més restringides cap a l'interior i cap al sud, encara que al llarg de la tarda i vespre els núvols deixaran un cel variable. Ambient fred a primera hora.      
              
Vent:  Calma de matinada, amb entrada de tramuntaneta de força 3/5 a partir d emig matí. A migdia i tarda la tramuntana es reforçarà fins a moderada, de força 4/6, amb cops propers als 60km/h. Al vespre i nit bufarà més amestralada.          
             
Estat de la Mar: Arrissada de matinada pujant a marejol al matí i maror al migdia. Es mantindrà la maror amb alguna àrea de Forta Maror a la tarda. Tràgul de gregal d'1m a partir de la tarda.   
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 14,0ºC



Dijous 11 d'Abril de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia, amb núvols que aniran circulant de nord a sud. A partir de la tarda, aquest núvols es faran més espessos i acabaran per tapar el cel. Al vespre i nit es possible alguna gota o plugim.      
              
Vent: Tramunta moderada a forta de matinada i fins a mig matí, de força 5/7, després baixarà a moderada, de força 4/6, aguantant bona part del dia amb estones de tramuntaneta a la tarda.          
             
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, amb maror a la tarda. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.   
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana moderada. 
  
  Tª Mar: 14,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada