Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Maig de 2019

AVUI JORNADA DE MÉS NÚVOLS AMB ALGUN RUIXADET, TRAMUNTANA A DARRERA HORA QUE ES CONSOLIDARÀ DIMECRES

Dimarts 28 de Maig de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia, amb una matinada i matí amb combinació de núvols i estones de sol. A partir de migdia els núvols es faran més compactes i a la tarda ja quedarà el cel més ennuvolat, fins i tot amb algun plugim. A la nit, els núvolS aniran marxant.                    
              
Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada i fins a mig matí. A migdia girarà a garbí fluix, que es mantindrà a la tarda. Al vespre i nit entrarà de nou tramuntana, que a ultima hora ja serà moderada, de força 4/6.              
             
Estat de la Mar: Marejol entre la matinada i migdia amb arrissada a la tarda. A la nit tornarà a pujar a maror. Tràgul de gregal de 0,5m a primera i última hora del dia.     
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 16,1ºC



Dimecres 29 de Maig de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns núvols prims i senyals de tramuntana a primera hora. Bona visibilitat i ambient molt net.                     
              
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 5/7. Al matí baixarà a força 4/6 i es mantindrà fins a migdia. A mitja tarda ja quedarà tramuntaneta de força 3/5.              
             
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror la resta del dia. Tràgul de gregal de 1 a 1,5m de matinada i matí.      
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
Precaució: Tramuntana forta a primera hora. 
  
  Tª Mar: 16,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada