Previsió Meteorològica pel 30 i 31 de Juliol de 2019

DIMARTS AUGMENT DELS NÚVOLS PERÒ SENSE ANAR MÉS ENLLÀ, DIMECRES MILLORARÀ.
 


Dimarts 30 de Juliol de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, però amb més núvols a partir de mig matí. A migdia i tarda quedarà el cel variable, amb nuvolades, més compactes cap a l'interior. Ambient més càlid de nit.                                     
          
Vent: Variable d ematinada amb entrada de mestral fluix de bon matí. A migdia girarà cap a gregal de força 3/4 i ja al llarg de la tarda cap a tramuntana moderada de força 3/5 amb cops de força 6.                     
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada pujant a marejol al matí i maror a partir de migdia. Tràgul de gregal de 1m d'alçada a partir de migdia i tarda.      
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 25,1ºCDimecres 31 de Juliol de 2019:
 
Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre  22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada, amb alguns intèrvals de núvols baixos. A mig matí ja quedarà serè i tindrem un panorama assolellat la resta del dia. Es mantindrà l'ambient d'estiu però sense excessos.                                     
          
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i primera hora del matí. A migdia anirà girant cap a gregal i després a mitja tarda a xaloc fluix. Al vespre i nit calmarà.                     
       
Estat de la Mar: Marejol entre la matinada i la tarda amb alguna àrea de maror de matinada i migdia. Al vespre baixarà a arrissada.      
     
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 
  
  Tª Mar: 25,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada