Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Març de 2020


DOMINI DELS NÚVOLS ALTS, AMB TRAMUNTANA INTERMITENT I QUE SERÀ MÉS INTENSA LA PROPERA MATINADA. 

Dimarts 3 de Març de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel més serè de matinada i matí, només amb alguns núvols prims. A migdia aniran augmentant els núvols i la tarda quedarà variable, amb núvols més espessos. Ambient més fresc tot el dia.                                                                                      
          
Vent: Tramuntana amestralada de matinada, de força 4/6. Calmarà al matí i tindrem vent variable fins a migdia, quan entri una mica de vent de mar. A última hora de la tarda entrarà tramuntana moderada de força 4/6, pujant a força 6/8 a la nit, amb ratxes superiors als 80km/h.              
                   
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol al matí. Quedarà marejol la resta del dia, amb tràgul de gregal de 0,5m d'alçada. A la nit pujarà ràpidament a Forta Maror, just quan entri la tramuntana.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Tramuntana forta al vespre i nit.   
  
  Tª Mar: 13,9ºC 




Dimecres 4 de Març de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada, amb alguns núvols alts i prims a primera hora del matí. A migdia aquests núvols alts es faran més consistents i quedarà un cel molt variable al llarg de la tarda i fins a la nit.                                                                                       
          
Vent: Tramuntana forta a primera hora de la matinada, de força 5/7. Al matí baixarà ràpidament cap a tramuntaneta de força 3/5 i a migdia ja pràcticament haurà calmat del tot. A la tarda girarà cap a garbí molt fluix.              
                   
       
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, baixant ràpidament a maror al matí i marejol a partir de migdia. Tràgul de gregal d'1,5m de matinada però baixant ja a 0,5m a mig matí.   


Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
  Apte.   
  
  Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada