Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Juliol de 2020


CANVI DE TEMPS A LA VISTA, AMB TRAMUNTANA, REFRESCADA I ALGUN XÀFEC.


Dijous 2 de Juliol de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre  21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable bona part del dia, de matinada el cel estarà més clar però a migdia i tarda dominaran les nuvolades. A la tarda es pot escapar alguna gotellada. El cel variable es mantindrà fins al final del dia. No farà tanta calor però es mantindrà l'ambient d'estiu.    

           
Vent: Tramuntaneta de matinada de força 2/4, al matí quedarà més variable fins que a migdia giri a marinada de llevant a gregal de força 2/3. Al vespre tornarà a entrar tramuntaneta i ja a la nit es reforçarà fins a força 3/5.             
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a la tarda i vespre. A la nit tindrem tràgul de gregal de 0,5m.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 24,2ºC


Divendres 3 de Juliol de 2020:
 
Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre  27 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel ennuvolat de matinada, amb xàfecs passatgers al final de la matinada i primera hora del matí. S'anirà aclarint a mig matí i migdia, però amb núvols que aguantaran fins a mitja tarda. Al vespre i nit si que quedarà més serè. Ambient més fresc.    

           
Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada i matí, amb algun cop de força 7. Al centre del dia es mantindrà la tramuntana moderada i ja al vespre i nit afluixarà a tramuntaneta.             
       
Estat de la Mar: Maror tot el dia amb tràgul de gregal d'1m d'alçada.  


Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
 
Apte.    
  
  Tª Mar: 24,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada