Previsió Meteorològica pel 14 i 15 d'Octubre de 2020

 

AVUI ENCARA ESPATEGARÀ ALGUN XÀFEC DE TARDA, DEMÀ MÉS SOL I TRAMUNTANA MODERADA. 

 Dimecres 14 d'Octubre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  8 i 10ºC


Estat del cel: Cel tapat tot el dia. Plourà de matinada, a estones amb intensitat. A primera hora del matí quedarà pluja més feble i es pot repetir algun ruixat fins a migdia, quan tindrem una mica de pausa. A la tarda es tornaran a repetir els xàfecs, que aniran remetent al vespre. Ambient fred i humit tot el dia.        
           
Vent: Gregal fluix entre  la matinada i migdia, amb alguna estona de calma. A la tarda entrarà mestral de força 3/4,que es mantindrà fins a la nit.            
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte    
  


  Tª Mar: 17,9ºC
 

 Dijous 15 d'Octubre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada, amb restes de nuvolades. Al matí quedarà serè i es mantindrà així fins a migdia. A la tarda veurem algunes nuvolades cap a l'interior i senyals de tramuntana cap al nord. Ambient fred i bona visibilitat tot el dia.        
           
Vent: Mestral flluix a primera hora de la matinada, tombant a tramuntana moderada al matí, de força 3/5. A migdia bufarà amb força 4/6 i a la tarda i vespre s'enfortirà fins a moerada, de força 5/7.            
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, amb àrees de Maror al Matí. A partir de migdia ja pujarà a Maror amb àrees de Forta Maror. Tràgul de gregal d'1m a 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte    
  


  Tª Mar: 17,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada