Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Març de 2021

 

 ENS ESPEREN UNS DIES DE CEL CLAR I BONA VISIBILITAT, AMB TRAMUNTANA QUE SERÀ INTERMITENT DILLUNS PERÒ PERSISTENT TOT DIMARTS

 Dilluns 15 de Març de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel serè gairebé tot el dia, amb alguns núvols prims i senyals de tramuntana de matinada. Bona visibilitat tot el dia i ambient agradable a migdia.          
           
Vent: Mestral moderat a primera hora de la matinada, després calmarà i al matí es mantindrà el vent molt fluix. A migdia dominarà la marinada, primer amb garbí fluix i després a la tarda amb xaloc. Al vespre entrarà tramuntana moderada, de força 3/5. 
                  
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol. Entre el matí i la tarda dominarà el marejol i al vespre i nit tornarà a pujar a maror. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
Apte    
  

  Tª Mar: 13,0ºC
 
 
Dimarts 16 de Març de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC


Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia arribaran núvols alts i prims, que es mantindran fins al vespre i nit, però no seran gaire espessos.          
           
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al llarg del matí i migdia s'enfortirà fins a força 5/7. A mitja tarda anirà baixant de nou cap a moderada, de força 4/6.
                  
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí i mantenint-se així la resta del dia. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.   

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
 
Precaució: Tramuntana moderada tot el dia.     
  

  Tª Mar: 13,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada