Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Maig de 2021

INICI DE SETMANA INSEGUR, AMB NÚVOLS ABUNJDANTS I RUIXATS TANT AVUI DILLUNS COM DEMÀ A MIGDIA I TARDA.

Dilluns 10 de Maig de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre  14 i 16ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat entre la matinada i primera hora de la tarda. Des del matí fins a migdia es pot escapar algun ruixat, que anirà carregat de fang. A la tarda s'obrirà alguna clariana i al vespre i nit veurem més estones de cel serè. Ambient xafogós i un pèl càlid a migdia.       

Vent: Mijorn fluix de matinada, al matí calmarà. A migdia tindrem una estona de marinada de llevant fluixa, que després girarà a mitjorn de força 3/4.                                                                             
       
Estat de la Mar: Arrissada a primera hora, amb marejol a la tarda. Tràgul de xaloc d'1m d'alçada fins a migdia i de 0,5m a la tarda.    

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.     
  

  Tª Mar: 15,7C
 

 

Dimarts 11 de Maig de 2021:

 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  12 i 14ºC


Estat del cel: Cel variable bona part del dia, de matinada i matí tindrem núvols i clarianes, mentre que a migdia i primera hora de la tarda estarà més ennuvoilat. A mitja tarda es tornaran a obrir clarianes i tindrem grans estones de cel serè. Ambient primaveral però ja sense calors.        

Vent: Garbí fluix de matinada, que girarà a gregal a primera hora del matí, de força 2/3. A migdia entrarà tramuntana de força 4/56, però que calmarà a mitja tarda. Al vespre i nit tindrem mestral fluix.                                                                            
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, pujant a marejol al matí i maror a migdia. La maror es mantindrà fins al vespre. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.     

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.     
  

  Tª Mar: 15,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada