Previsió Meteorològica pel 18 i 19 d'Agost de 2021

 

TINDREM UN DIMECRES D'ESTIU I BONANÇA, PER DONAR PAS A UN DIJOUS PLÀCID FINS A MIGDIA I MÉS REMOGUT A MITJA TARDA I VESPRE. 

Dimecres 18 d'Agost de 2021


Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb algun nuvolet de matinada cap al sud i mar endins. Es mantindrà la bona visibilitat i l'ambient eixut.       

Vent:  Tramuntaneta fluixa de matinada, de força 2/4 i amb estones de mestral. A mig matí anirà canviant cap a gregal i ja marinada de llevant a migdia. A la tarda tindrem marinada de xaloc de força 2/3 i al vespre i nit garbí molt fluix.      

Estat de la mar: Marejol amb àrees de maror de matinada i marejol la resta del dia. Tràgul de gregal de 0,5m a primera hora.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,6ºC
 

Dijous 19 d'Agost de 2021


Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada, matí i fins a migdia. A la tarda veurem nuvolades cap a muntanya i interior, que a mitja tarda i vespre arribaran fins a la costa. Al vespre i nit arribarà algun xàfec passatger. Afluixarà la calor.      

Vent:  Calmes de matinada i matí, amb estones de garbí molt fluix. A migdia i tarda tindrem marinada de llevant a xaloc de força 2/3, per calmar al vespre.      

Estat de la mar:Calmes a primera hora amb arrissada al matí i marejol a la tarda

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 23,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada