Previsió Meteorològica pel 15 i 16 de Desembre de 2022

 

Després dels xàfecs del matí, ha de sortir un xic el sol, però no per gaire estona. Seguirem parlant de núvols abundants i fins i tot alguna gota demà a primera i última hora del dia. 

Dijous 15 de Desembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i matí, amb pluja a ultima hora de la matinada. A mig matí la pluja ja haurà marxat. S'obriran moltes clarianes al llarg del matí i migdia, però a mitja tarda i vespre tornaran a aparèixer núvols baixos. Al vespre i nit pot tornar a caure alguna gota. Ambient humit tot el dia, però temperat.

Vent: Molt fluix i variable de matinada. Al matí girarà garbí fluix, que aguantarà fins a primera hora de la tarda. A la tarda i vespre tindrem gregal molt fluix.  

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror al matí.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 15,5ºC
 
 
Divendres 16 de Desembre de 2022
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i part del matí, amb algun plugim de matinada. Al final del matí i fins a mitja tarda veurem alguna clariana, però al vespre tornaran a augmentar els núvols i de nou tindrem alguna gotellada abans d'acabar el dia. Ambient humit tota la jornada.

Vent: Calmes de matinada i matí, amb entrada de gregal de força 3/4 a migdia i tarda. Al vespre pararà el gregal i quedarà mestral molt fluix.  

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 15,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada