Previsió Meteorològica pel 12 i 13 d'Abril de 2023

 

Canvi de temps a la vista, amb entrada de tramuntana i un temps més insegur per demà, amb ruixats i baixada de temperatura
 
Dimecres 12 d'Abril de 2023
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel variable d ematinada i matí, amb algun banc de núvols baixos o fins i tot boires a mar. A migdia quedarà el cel força clar, però a mitja tarda apareixeran nuvolades de nord a sud i al vespre i nit ja quedarà totalment ennuvolat. Entre el vespre i la nit farà algun ruixat curt.     

Vent: Calma de matinada i fins a mig matí. A migdia entrarà llevant de força 3/4, que girarà a gregal a mitja tarda i finalment a tramuntana al vespre. La tramuntana s'enfortirà entre el vespre i nit amb força 5/7 i ratxes de més de 70km/h.

Estat de la mar: Arrissada fins al matí. A migdia pujarà ràpidament a marejol i maror a la tarda. Al vespre i nit tindrem Forta Maror amb tràgul de gregal de 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Entrada de tramuntana forta al vespre i nit
 
 
 Tª Mar: 13,9ºC
 
 
Dijous 13 d'Abril de 2023
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb algun ruixat. A partir del matí s'aclarirà i dominarà el cel més serè fins a migdia. A migdia i tarda les nuvolades agafaran empentai de nou esperem ruixats i xàfecs, que aquest cop poden anar acompanyats de tempesta. Seran passatgers i al final d ela tarda ja hauran marxat cap al sud. Ambient més fresc tot el dia.     

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al matí anirà girant a mestral i després calmarà al final del matí. A partir de migdia quedarà vent molt variable de direcció. A la nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la mar: Forta Maror a la matinada, baixant a maror al matí. A la tarda baixarà a marejol. Tràgul de gregal d'1m tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tramuntana moderada de matinada
 
 
 Tª Mar: 13,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada