Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Maig de 2023

 

Canviem cap a circulació d enord, avui amb tramuntana moderadai cel molt més clar, però demà amb una jornada de temps insegur on descarregaran ruixats de matinada i a la tarda. Ambient més fresc.
 
 
Dimecres 10 de Maig de 2023
 

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC

Tª Mínima:  Entre 13 i 15ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb algunes restes de núvols. Després ja quedarà el cel totalment serè fins a mitja tarda, només amb senyals de tramuntana cap al nord. A mita tarda veurem nuvolades cap a l'interior i ja al vespre i nit començaran a arribar més núvols. 

Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/4, pujarà a tramuntana moderada de força 4/6 al matí i es mantindrà fins al vespre. A la nit tornarà a mancar. 

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb alguna àrea de Fora Maror. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tramuntana moderada tot el dia
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC
 
Dijous 11 de Maig de 2023
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 12 i 14ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada i part del matí, amb alguns ruixats intermitents de matinada. Al matí i migdia quedarà el cel variable, amb nuvolades més trencades. A la tarda les nuvolades aniran a més i tornaran a reaparèixer els xàfecs, que fins i tot poden anar amb tempesta. Ambient més fresc tot el dia.

Vent: Tramuntaneta de matinada de força 3/4, que anirà calmant. Quedarà el vent molt fluix i variable a migdia, amb marinade de migjorn a garbí de força 2/3 a la tarda 

Estat de la mar: Marejol tot el dia

Condicions per al bany i navegació: 

Apte
 
 
 Tª Mar: 16,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada