Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Desembre de 2023

 

Dimecres marcat per la tramuntana, que serà ben forta  a migdia i tarda. Durarà poc, i demà ja tornaran les calmes. A migdia la temperatura serà prou agradable, però e smantindrà la fred a primera hora. 
 
Dimecres 20 de Desembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel variable entre la matinada i migdia, amb el pas de núvols de nord a sud i senyals d etramuntana. Cel més serè a partir de migdia i tarda. Ambient molt ventat i amb sensació de fred.                    

Vent: Calma de matinada, amb entrada de tramuntana forta i sobtada a mig matí, de força 6/8. A migdia pujarà a força 7/9,, amb ratxes que superaran els 80 a 90km/h. Al vespre i nit anirà mancant cap a força 5/7.

Estat de la mar: Arrissada de matinada però pujant ràpidament a Forta Maror al Matí i maregassa a migdia. Tràgul d egregal de 2 a 2,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

prohibit: Tramuntana forta a sobtada a partir del matí
 
 Tª Mar: 14,5ºC
 
 
Dijous 21 de Desembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel serè gairebé tot el dia, amb alguns núvols prims a l atarda i vespre. Bona visibilitat i altre cop ambient fred a primera hora.                   

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 a primera hora de la matinada. Després calmarà i quedarà garbí molt fluix a migdia i tarda

Estat de la mar: Maror de matinada i matí, encara amb tràgul de gregal de 1m d'alçada. Anirà baixant a marejol a migdia i tarda i arrissada al vespre i nit.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 14,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada