Previsió Meteorològica pel 17 i 18 d'Abril de 2024

 

Situació de tramuntana que s'ha d'allargar avui i demà. Ambient clarament més fresc i nuvolades que aniran passant, amb risc d'algun ruixat per demà. 
 
 
Dimecres 17 d'Abril de 2024
 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel més ennuvolat de matinada, fins i tot amb possibilitat d'alguna gota. Al matí s'aclarirà, però seguirà el cel variable bona part del dia, amb moltes nuvolades passatgeres i senyals de tramuntana. Ambient net i bona visibilitat.

Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6 que es mantindrà tot el matí i fins a migdia. A migdia i tarda la marinada guanyarà la partida i a la nit tornarà a entrar la tramuntaneta

Estat de la mar: Maror tot el dia amb àrees de Forta Maror de matinada i matí. Tràgul de gregal de d'1m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tramuntana fins a migdia
 
 Tª Mar: 15,2ºC
 
 
Dijous 18 d'Abril de 2024
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 11 i 13ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, amb nuvolades més groixudes entre la matinada i primera hora de la tarda. De matinada i migdia es pot escapar algun ruixat curt. A la tarda s'aclarirà ràpidament i només quedaran senyals de tramuntana. Ambient clarament més fresc i net, amb bona visibilitat.

Vent:Tramuntana moderada d ematinada i matí, de força 4/6. A partir de migdia però sobretot a la tarda es reforçarà, i entre la tarda i la nit bufarà forta, de força 6/8 amb cops de força 9 i ratxes que poden superar els 80km/h

Estat de la mar: Forta Maror tot el dia amb maregassa a partir de la tarda. Tràgul de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 Tª Mar: 15,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada