Previsió Meteorològica pel 21, 22 i 23 de juny de 2024

 

Cap de setmana de revetlla amb panorama canviant. Avui amb cel variable, una tongada de ruixats la nit de demà i matinada de diumenge i cel més clar amb tramuntana per la revetlla. 
 
Divendres 21 de juny de 2024
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel molt més clar de matinada i matí, només amb alguna resta de núvols. Es mantindrà serè fins a migdia i a partir d'aleshores veurem més nuvolades, sobretot a l'interior i muntanya. Les nuvolades aguantaran fins el vespre i nit. Ambient més net. 

Vent: Garbí fluix de matinada amb calmes al matí. A migdia entrarà marinada de gregal que anirà girant a llevant i xaloc a mesura que avanci la tarda

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació:

Apte

 Tª Mar: 21,2ºC
 
 
Dissabte 22 de juny de 2024
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia començaran a arribar núvols prims i a primera hora de la tarda ja baixaran nuvolades de nord a sud. Al final de la tarda i vespre quedarà el cel completament ennuvolat i ja esperem que es pugui presentar algun ruixat. El risc de ruixats ha de continuar durant la nit. Temperatura molt a ratlla.  

Vent: Mestralet molt fluix de matinada, amb vent variable al matí. A migdia tindrem marinada fluixa de llevant, girant a xaloc a primera hoora de la tarda. Al vespre entrarà gregal per deprés quedar vent variable a la nit.

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació:

Apte

 Tª Mar: 21,2ºC
 
 
Diumenge 23 de juny de 2024
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, encara amb ruixats. Al matí s'aclarirà ràpidament i quedarà un cel serè fins a primera hora de la tarda. A mitja tarda arribaran núvols prims i algunes nuvolades pel nord, quedant un cel molt variable. A migdia remuntarà una mica la temperatura.

Vent:Entrarà tramuntaneta de matinada de força 3/5, que es reforçarà fins a força 4/6 al matí, migdia i fins a mitja tarda. Al vespre i nit anirà calmant.

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: tramuntana moderada tot el dia.

 Tª Mar: 21,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada