Previsió Meteorològica pel 2, 3 i 4 d'agost de 2024

 

Canvi de temps aquesta tarda, on el protagonista serà el vent. A partir de demà ens espera un cap de setmana molt assolellat i de ple estiu. 
 
Divendres 2 de d'agost de 2024
 

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC

Tª Mínima:  Entre 25 i 27ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí, amb aparició de nuvolades a migdia que aniran progressant de nord a sud. A la tarda i vespre quedarà el cel ennuvolat. No es descarta algun ruixadet al final de la tarda i vespre, però la pluja hauria de quedar capa l'interior i muntanya. Aquestes tempestes del interior també poden fer arribar vent de grop. Ambient càlid, sobretot amb una nit i matinada de mal dormir. 

Vent:  Tramuntaneta de matinada, amb gregal de força 3/4 a migdia i primera hora de la tarda. A mitja tarda la tramuntana es reforçarà fins a força 4/6 i es mantindrà fins la nit.

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Tramuntana a partir de la tarda

 Tª Mar: 23,9ºC
 
 
Dissabte 3 de d'agost de 2024
 

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC

Tª Mínima:  Entre 23 i 25ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, amb alguns senyals de tramuntana a primera hora. Bona visibilitat tot el dia, humitat baixa i calor d'estiu. 

Vent:  Tramuntaneta entre la matinada i migdia, de força 3/5. A la tarda anirà mancant fins a quedar mestral fluix al vespre i nit.

Estat de la mar: Maror tot el dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada fins a mitja tarda

Condicions per al bany i navegació:

Apte

 Tª Mar: 23,9ºC
 
 
Diumenge 4 de d'agost de 2024
 

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel serè tota la jornada, en un dia on serà difícil veure algun núvol. Jornada de ple estiu amb calor tant de dia com de nit.

Vent:  Mestral molt fluix de matinada amb calmes al matí. A partir de migdia i ja a la tarda dominarà la marinada de xaloc de força 2/3

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte

 Tª Mar: 23,9ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada