Previsió Meteorològica pel 10 i 11 de Juny

Diumenge 10 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel força serè de matinada i primera hora del matí, però començaran arribar bandes de núvols alts que es faran més freqüents durant el migdia. Per la tarda s'hi sumaran les nuvolades que creixin a l'interior i Pirineus i que a ultima hora de la tarda i primeres hores d ela nit arribaran a la costa, amb possibilitat de ruixats, els quals es poden allargar fins entrada la nit. Ambient càlid al matí , però més fresc a la tarda.
       
Vent: Bufarà terral de matinada, amb gir cap marinada de xaloc o mitjorn a partir de la tarda. Al final de la jornada quedarà fluix i variable d edirecció.

Estat de la Mar: Calmes a primeres hores amb arrissada a partir de migdia i marejol mar endins.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte


 
Tª Mar: 19,2ºC
 
 
Dilluns 11 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel molt tapat durant bona part del dia, amb alguna escletxa de sol a primera hora de la tarda. Possibilitat de ruixats a  la matinada amb una pausa durant el mati. Els ruixats reapareixeran a partir del migdia i durant la tarda es faran més abundants, continuats i poden anar acompanyats de tempesta. Ambient força més fresc que jornades anteriors.
       
Vent: Vent fluix i variable de direcció durant tot el dia, amb domini del llevantet des de la matinada fins el vespre i lleugera tramuntaneta a partir de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada durant tota la jornada

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte


 
Tª Mar: 19,2ºC
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada