Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Juny

Dijous  21 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 32 i 34ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb l'arribada d'algun núvol alt i prim a ultimes hore sd el atarda i vespre. Jornada molt assolellada amb ambient de ple estiu, haurem de parar molat atenció a les temperatures màximes que s'enfilaran  de valent i viurem la jornada més càlida del que portem d'any. 
        
Vent: Terral de matinada i matí amb gir cap a ponent o garbí de força 1/3 durant el matí i migdia, a la tarda pot girar un xic cap a mitjorn o xaloc. A ultimes hores de la nit o ja de matinada  entrarà tramuntana de  forma sobtada, pujant de força 3/4a 4/6.

Estat de la Mar: Arrissada durant tot el dia, amb marejol durant la tarda i vespre.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 ApteTª Mar: 19,0ºC
 
Divendres  22 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel amb algun núvol alt i prim de matinada, però amb ambient molt assolellat la resta del dia, de tarda podem veure algun nuvolet de bon temps cap a l'interior i Pirineus. Jornada amb molt bona visibilitat.

Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada, de força 5/7, baixant d'intensitat cap a força 3/5 a partir de mig matí i migdia. Durant la tarda podrà girar cap a gregal o llevant de força 3/4, per tornar a entrar lleugera tramuntana durant la nit.

Estat de la Mar: Maror amb àrees de Forta maror de Matinada, Maror amb àrres de marejol la resta del dia. Mar de fons de gregal entre 1 i 1,5m.
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 
  
 
Precaució: Mar remenada per culpa d ela tarmuntana que entrarà de matinada i  generarà mar de fons notable durant tot el dia.

Tª Mar: 19,0ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada