Previsió Meteorològica pel 30 de Juny i 1 de Juliol

Dissabte 30 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 23 i 25ºC

Estat del cel: Cel amb bancs de núvols baixos o boires arran de mar de matinada i matí, amb tendència que es vagin trencant i a partir de mig matí i migdia domini el cel,  amb mala visibilitat i força pols en suspensió i calitja. De cara a la tarda i vespre veurem nuvolades cap al Pirineu i Interior, més desenvolupades que altres jornades. A la nit ens pot arribar alguna resta de les tempestes del Pirineu en forma de núvols alts i mitjos. No es descarta l'aparició d'algun banc de boira litoral, més probable a la matinada i matí. Ambient molt càlid. 
        
Vent: Enter xaloc i mitjorn fluix de matinada de força 1/3, girant cap a mitjorn i garbí de força 3/5 a partir de migdia i tarda. A ultimes hores de la nit començarà a entrar tramuntaneta feble.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb marejol durant la tarda, sobretot mar enfora.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
Apte: Vigilin, però, la formació de bancs de boira a la mar.


Tª Mar: 20,8ºC

Avís del SMC per Situació meteorològica de risc:


Avís per onada de calor de nivell 2, per màximes superiors al percentil 98 durant 3 dies consecutius. (Valors de 31-33ºC a la costa i de 34-37ºC al interior.)
 
Diumenge 1 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel molta variable durant tota la jornada, ja mig cobert de bon matí, però molt més tapat a partir de mig matí i migdia, quan les nuvoaldes i tempestes es faran les protagonistes. A partir de migdia i tarda s'esperen tempestes de forta intensitat i que localment poden anar acompanyades de calamarsa o pedra i grop. Al final del dia la refrescada serà notable, donant per acabada l'onada de calor. 
        
Vent: Entrarà tramuntana a primera hora de la matinada, la qual es mantindrà la resta de la jornada. Serà entre moderada i forta, pujant de força 3/5 a 5/7 durant la segona part de la matinada i matí. Durant el migdia i tarda afluixarà un xic, fins a força 4/6, per després posar-hi un altre cop més forta a vespre i nit.

Estat de la Mar: Marejol, pujant ràpidament a maror i àrees de forta maror a partir de mig matí. Mar de fons de gregal entre el metre i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació:   

 
Precaució: Tempestes i activitat elèctrica a partir de mig matí i migdia i entrada de tramuntana moderada tota la jornada.

Tª Mar: 20,8ºC
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada