Previsió Meteorològica pel 8, 9 i 10 de Juny

Divendres  8 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC


Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols alts i mitjos residuals que acabaran de creuar-nos a primera hora del matí. El cel no farà net del tot i a partir de mig matí i migdia els núvols mitjos o altoestrats es poden fer més abundants, mantenint-se un cel força cobert durant la tarda. No esperem pluges. l'Ambient refrescarà i ja no viurem la calorada del dia anterior. 

       
Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada pujant de força 3/5 a 5/7 a primera hora del matí. A partir de migdia afluixarà però no desapareixerà i de cara al vespre i nit tornarà a reforçar-se fins a força 4/5.


Estat de la Mar: Maror de matinada i bon matí, baixant a marejol durant la tarda i vespre. Mar de fons de gregal d'1m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:  Precaució: Entrada sobtada de la tramuntana de matinada, a partir de migdia la situació canviarà a Apte


 
Tª Mar: 18,8ºC
 
 Dissabte 9 de Juny de 2012:

Tª Màxima :
Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima:
Entre 17 i 19ºC

Estat del cel:
De matinada i matí encara veurem algun nuvol alt, però ràpidament s'asserenarà i guadirem d'una jornada ben assolellada. Ambient molt agradable, amb remuntada de temperatures respecte jornades passades.
       
Vent:
Bufarà tramuntana de força 3/5 de matinada, encalmant ràpidament a migdia i donant pas a vent en règim de marinades, en aquest cas de xaloc de força 1/3 durant a tarda i vespre.

Estat de la Mar:
Marejol durant tot el dia, amb lleugera mar de fons de gregal durant el matí.

Condicions per al bany i la navegació: 
 

 
 Apte 
Tª Mar: 18,8ºC

Diumenge 10 de Juny de 2012:

Tª Màxima :
Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima:
Entre 19 i 21ºC

Estat del cel:
Cel serè de matinada i matí, amb creixement de nuvolades potents a partir de migdia cap a l'interior i Pirineus i també arribada d'algunes traçes de núvols prims. A partir de mitja tarda i vespre les nuvolades aniran arribant fins a la costa i a ultimes hores del dia no es descarta algun ruixat acompanyat de trons llunyans. Ambient força càlid, d'estiu. 
       
Vent:
Bufarà terral de matinada, amb gir cap a garbí durant el matí, el qual es reforçarà fins a força 3/5 durant el migdia i la tarda.

Estat de la Mar:
Calmes a primeres hores amb arrissada a partir de migdia i marejol mar endins.

Condicions per al bany i la navegació: 
 

 
 Apte


 
Tª Mar: 18,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada