Previsió Meteorològica pel 11 i 12 de Juliol

Dimecres 11 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel força més variable que en jornades anteriors, degut al pas de la cua d'un front entre mig matí i la tarda. De matinada encara estarà ben serè amb aparició d'alguns núvols alts i mitjos durant el matí. De cares a la tarda i vespre aparaixeran nuvolades d'evolució que poden tapar força el cel a partir de mitja tarda, i fins i tot deixar alguna gota a primera hora de la nit.
        
Vent: Terralo tramuntaneta de força 3/4 de matinada, calmarà durant el matí i girarà a marinada fluixa de llevant o gregal fins al vespre, quan de nou tornarà a entrar tramuntana, aquest cop més reforçada durantt el vespre i nit , passant de força 3/4 a 4/6 a ultimes hores.

 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb àrees de marejol, amb marejol durant la tarda,pujant a maror a ultimes hores del dia.Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m al final de la jornada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 ApteTª Mar: 21,7ºC


Dijous 12 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada amb núvols mitjos força abundants, però que s'aniran trencant ràpidament i deixaran pas a un cel bàsicament serè a partir del matí i ja per la resta del dia. Per la tarda podem veure algun nuvolet cap als Pirineus. Ambient una mica més fresc. 
        
Vent:Tramuntana de força 3/5 de matinada i primera hora del matí. Durant el matí i migdia anirà calmant progressivament , per girar a marinada d'entre llevant i xaloc durant la tarda, de força 2/4.

 Estat de la Mar: Marejol amb àrees de maror , de matinada i matí, amb marejol la resta del dia. Mar de fons de gregal d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 ApteTª Mar: 21,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada