Previsió Meteorològica pel 5 i 6 de Juliol

Dijous 5 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Dijous serà una jornada amb el cel força variable. De matinada i matí quedaran bandes de núvols alts, mentre que a partir de migdia i durant la tarda, les nuvolades es faran més protagonistes. No es descarta que entre mitja tarda i vespre tinguem algun ruixat acompanyat de 4 trons i grop. Ambient no tan càlid com la jornada anterior, però més xafogós. 
        
Vent:Terral de matinada i matí i marinada d'entre llevant i xaloc de força 1/3 durant la tarda. A ultima hora del vespre i nit entrarà tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb marejol durant la tarda, sobretot mar enfora.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte










 

Tª Mar: 20,8ºC 

Divendres 6 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: De matinada encara aguantarà el cel força ennuvolat, fins i tot a primera hora no es descarta alguna gotellada, degut a les restes d'inestabilitat que ens acabaran de creuar. A partir del matí i durant la resta del dia es consolidaran les clarianes i el cel força serè. Per la tarda encara veurem alguna nuvolada cap a ponent i Pirineus.
        
Vent:Tramuntaneta o terral de matinada, amb calmes de bon matí i gir a marinada d'entre llevant i xaloc a partir de migdia.
 
 Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí , amb marejol durant la tarda, sobretot mar enfora.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 Apte










 

Tª Mar: 20,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada