Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Juliol

Diumenge 22 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel molt més serè que la jornada anterior, només amb algun intèrval de núvols alts i mitjos durant la matinada i matí. Molt bona visibilitat i humitat relativa baixa.
        
Vent: Tramuntana de força 6/8 de matinada i fins a mitja tarda, amb ratxes d'entre 70 i 80km/h. A partir de mitja tarda afluixarà una mica, mantenint-se a força 4/6 fins al vespre o nit.  
 
Estat de la Mar: Forta Maror tota la jornada, amb alguna àrea de maregassa mar endins, fora la protecció del golf. Mar de fons de gregal de 1,5 a 2m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
Prohibit o molta precaució: Tramuntana forta i tràgul destacable de gregal.

Tª Mar: 20,6ºC



Dilluns 23 de Juliol de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb el pas puntual d'alguna franja de núvols alts durant el matí i migdia. Bona visibilitat i ambient sec.
        
Vent: Tramuntana de matinada de força 5/7, afluixant ràpidament durant el matí i migdia i girant progressivament cap a gregal de força 4/5. Dureant la tarda i vespre bufarà ENE de força 3/4.

 Estat de la Mar: Forta maror de matinada, baixant a maror durant el matí i migdia. Mar de fons destacable de gregal durant tota la jornada entre 1 i 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i la navegació:   

 
 
Precaució: Tramuntana durant la matinada i matí i tràgul destacable de gregal.

Tª Mar: 20,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada