Previsió Meteorològica pel 6 i 7 de Febrer de 2017

Dilluns 6 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè bona part del dia, amb un panorama molt clar i bona visibilitat. A migdia arribaran alguns núvols prims, que ja al vespre i nit es faran més importants. Sensació de fred acusada.      
   
Vent: Tramuntana molt forta amb gropada encesa entre la matinada i migdia, de força 8/10. A partir de migdia ja començarà a baixar fins a força 6/8 i a la tarda i vespre fins a força 5/6 o 4/6 a la nit. Les ratxes de matinada i matí poden superar els 100 a 120km/h.     
 
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Prohibit: Tramuntanada. 
 
Tª Mar: 12,6ºC



Dimarts 7 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel variable al matí, migdia i tarda, amb núvols alts i mitjos que aniran circulant. Ja a mitja tarda es taparà i a la nit quedarà el cel totalment cobert. A darrera hora del dia esperem pluja, en forma de xàfecs de certa intensitat.       
   
Vent: Tramuntaneta a primera hora de la matinada, encalmant després i aguantant el vent en calma fins a mitja tarda. Al vespre tornarà entrar tramuntana , que a la nit pujarà a moderada, de força 3/5.     
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol la resta del dia. El tràgul de gregal baixarà de 1,5 a 0,5m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada