Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Febrer de 2017

Divendres 24 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i matí, fins i tot amb alguna gota de fang. A migdia començarem a veure ullades de sol, que donaran pas a un cel molt més serè a la tarda i vespre. Millorarà la visibilitat amb un ambient més fresc. 
      
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 3/4 de matinada, pujant a tramuntana de força 4/6 al matí. A migdia la tramuntana es reforçarà de forma notable i pujarà a força 6/8. A la tarda i vespre tindrem cops de força 9 i ratxes que poden superar els 90km/h.     

 
Estat de la Mar: Marejol de matinada, pujant a maror al matí. A partir de migdia es complicarà amb forta maror i àrees de maregassa a la nit. El tràgul de gregal arribarà als 2m al final del dia. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Entrada sobtada i forta de tramuntana a migdia.  
 
  Tª Mar: 13,1ºCDissabte 25 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb un ambient molt més net i bona visibilitat que dies anteriors. Només destacarà algun nuvol prim de matinada.  
      
Vent: Tramunatana moderada a forta a primera hora, de força 5/7. Anirà mancant ràpidament durant el matí, desapareixent a migdia i quedant gregal de força 2/4. A la tarda calmarà del tot.     

 
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia i marejol a la tarda. Tràgu de gregal baixant de 2m a 1m d'alçada a la tarda. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Encara tràgul notable de gregal.  
 
  Tª Mar: 13,1ºC
Diumenge 26 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb alguna banda de núvols prims a mig matí i migdia. Ambient més suau a migdia , però fresc de matinada.  
      
Vent: Lleuger garbí de matinada, amb calmes la resta del dia.     

 
Estat de la Mar: Arrissada amb grans estones de calma. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.  
 
  Tª Mar: 13,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada