Previsió Meteorològica pel 7 i 8 de Febrer de 2017

Dimarts 7 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel: Cel variable al matí, migdia i tarda, amb núvols alts i mitjos que aniran circulant. Ja a mitja tarda es taparà i a la nit quedarà el cel totalment cobert. A darrera hora del vespre i durant la nit esperem pluja, en forma de xàfecs puntualment intensos.       
   
Vent: Tramuntaneta a primera hora de la matinada, encalmant després i aguantant el vent en calma fins a mitja tarda. Al vespre tornarà entrar tramuntana , que a la nit pujarà a moderada, de força 4/6.     
 
Estat de la Mar: Maror de matinada, baixant a marejol la resta del dia. El tràgul de gregal baixarà de 1,5 a 0,5m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
Tª Mar: 12,6ºC



Dimecres 8 de Febrer de 2017:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb pluja a primera hora, la qual anirà marxant cap el sud i cap a mar. Al matí els núvols s'aniran esqueixant i quedarà un cel serè al centre del dia, amb senyals de tramuntana, més evidents durant la tarda. Ambient clarament més fred.      
   
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. A mig matí pujarà a força 5/7 i ja a la tarda es reforçarà fins a força 6/8 i ratxes de més de 80km/h.     
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia amb àrees de maregassa a la tarda. Tràgul de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada. 
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana tot el dia.  
 
Tª Mar: 12,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada