Previsió Meteorològica pel 6, 7 i 8 de Novembre de 2020

 

 CAP DE SETMANA MARCAT PEL CANVI DE TEMPS DE DISSABTE, AMB PLUJA I MALA MAR. DIUMENGE MOLTA MÉS BONANÇA

  

Divendres 6 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat gran part del dia, només amb alguna tímida ullada de sol a migdia. Es poden arribar a escapar 4 gotes en qualsevol moment. Ambient que tornarà a ser molt humit, però a la vegada més temperat
           
Vent: Variable de matinada i matí, amb alguna estoneta de mestral fluix. A partir de migdia s'anirà imposant el llevant, de força 2/4. .              
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia, amb arrissada a primera hora. Tràgul de llevant de 0,5 a 1m d'alçada al final del dia.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte    
  

  Tª Mar: 15,9ºC
 

 

Dissabte 7 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre  15 i 17ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tota la matinada, matí i fins a migdia, no serà fins a la tarda quan s'obrin clarianes. Entre el matí i migdia esperem pluja avançant de sud cap a nord, serà passatgera i acompanyada d'una mica de fang. A volts del migdia, els xàfecs poden ser més intensos. Ambient molt temperat i humit.
           
Vent: Xaloc moderat, de força 4/6 entre la matinada i migdia, amb algun cop de força 7. A la tarda anirà girant ràpidament cap a migjorn de força 3/5 i després cap a garbí fluix.              
       
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada , amb àrees de maregassa  entre el matí i primera hora de la tarda. Al vespre anirà baixant a Forta Maror. Tràgul de llevant de 2 a 2,5m d'alçada.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Precaució: Tràgul de llevant tot el dia    
  

  Tª Mar: 15,9ºC
 

 

Diumenge 8 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre  13 i 15ºC


Estat del cel: Cel serè bona part del dia, només amb algunes  boirines de matinada i núvols prims a partir de la tarda. Ambient molt temperat tot el dia.
           
Vent: Garbí fluix tot el dia, de força 2/4 .              
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada, amb arrissada a partir del matí i la resta del dia. Tràgul de llevant de 1 a 0,5m d'alçada de matinada i matí. .

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte    
  

  Tª Mar: 15,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada