Previsió Meteorològica pel 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2020

  

DILLUNS MOLT ASSOLELLAT I CALMAT, DIMARTS ENS ARRIBARÀ UN NOU CANVI, AMB TRAMUNTANA A PARTIR DEL VESPRE

 

Dilluns 30 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel serè tot el dia, amb les novetats d'alguna boirina a primera hora i alguns núvols baixos arribat els vespre i nit. Ambient  humit a primera i ultima hora.  
           
Vent: Calma de matinada i matí. A migdia i primera hora de la tarda bufarà una mica de marinada de llevant, que calmarà arribada la nit.               
       
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. Encara hi haurà tràgul de llevant d'1m d'alçada fins a migdia i de 0,5m a la tarda.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Apte.    
  

  Tª Mar: 16,1ºC
 
 
Dimarts 1 de Desembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC


Estat del cel: Cel variable bona part del dia. De matinada hi hauran núvols baixos, al matí més estones de sol, però a migdia baixaran nuvolades de nord a sud i tornarà a quedar el cel variable fins al vespre. A la nit s'aclarirà, amb senyals de tramuntana.  
           
Vent: Mestral molt fluix de matinada i matí. A migdia calmarà i quedarà variable fins avançada la tarda, quan entrarà tramuntana. Al vespre i nit la tramuntana es reforçarà i bufarà forta, de força 5/7  amb cops de força 8 a la nit. Les ratxes podran superar els 80km/h.              
       
Estat de la Mar: Arrissada entre la matinada i la tarda. Al vespre pujarà a Maror i a la nit a Forta Maror. Tràgul de gregal de 1 a 1,5m d'alçada a la nit. .

  
Condicions per al bany i la navegació: 


 
  Precaució: Tramuntana forta al vespre i nit.    
  

  Tª Mar: 16,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada