Previsió Meteorològica pel 25 i 26 de Novembre de 2020

  

ELS NÚVOLS ANIRAN PROGRESSANT I ACABARAN PER TAPAR DEL TOT EL CEL, DIJOUS AMB ELS PRIMERS RUIXATS

Dimecres 25 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  6 i 8ºC


Estat del cel: Cel variable entre la matinada i migdia, amb moltes estones de núvols baixos. A mitja tarda i vespre els núvols es faran més espessos i arribaran a tapar el cel. Ambient més humit, però també més temperat i sense fred a primera hora.    
           
Vent: Garbí fluix de matinada i matí. A mig matí i migdia s'imposarà el migjorn moderat, de força 3/5, que s'allargarà fins al vespre. A la nit anirà girant cap a xaloc.              
       
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a partir de migdia. A la nit començarà a entrar tràgul de llevant de 0,5m d'alçada

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte.    
  

  Tª Mar: 16,5ºC
 

 

Dijous 26 de Novembre de 2020:

 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC


Estat del cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb núvols baixos ben abundants i ambient molt humit. De matinada ja pot fer alguna gota o ruixadet, estarà sense ploure la major part del dia fins que al vespre i nit tornin a reaparèixer alguns xàfecs. Ambient més temperat, sobretot de nit.   
           
Vent: Vent variable des de la matinada fins a migdia o primera hora de la tarda. A la tarda entrarà llevant de força 3/4, que ja es mantindrà fins a la nit.              
       
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, amb maror a partir de migdia. A darrera hora del dia ja pujarà a forta Maror. El tràgul de llevant anirà pujant dels 0,5m d'alçada fins a 1,5m al final del dia.

  
Condicions per al bany i la navegació: 


  
  Apte.    
  

  Tª Mar: 16,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada