Previsió Meteorològica pel 13, 14 i 15 de Juny

Divendres 13 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb restes de núvols alts i mitjos. Al matí dominarà el cel serè, però de nou creixeran nuvolades a migdia i tarda. Tindran més força que dies anteriors i a mitja tarda taparan el cel. No es descarta alguna gotellada al vespre i nit. Ambient molt càlid.     Vent: Terral reforçat o lleugera tramuntaneta de matinada, amb marinada de xaloc a mitjorn de força 1/3 a la tarda. 
           
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 19,5ºC
Dissabte 14 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 20 i 22ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb restes de nuvolades. Al matí dominarà el cel serè amb alguna nuvolada a darrera hora. A partir de migdia i tarda tornaran a creixer nuvolades amb força i ja a la tarda podem tenir algun ruixat o xàfec moderat. El cel es mantindrà tapat fins al final del dia. Ambient no tant càlid, però més xafogós.      
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada i matí. A migdia i tarda dominarà la marinada de xaloc, mentre que ja al vespre i nit entrarà tramuntaneta de força 2/4. 
           
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb marejol al vespre i nit. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 19,5ºC
Diumenge 15 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí, amb nuvols mitjos. Malgrat tinguem forces estones de sol, a migdia reapareixeran les nuvolades, aquest cop més concentrades a l'interior i sud. A la tarda es tornarà a tapar i fins i tot no es descarta alguna gota a primera hora. Després els núvols aniran marxant cap al sud i quedarà un cel més clar. Ambient més fresc.      
Vent: Tramuntana moderada de força 4/6 de matinada i matí. A migdia tindrem una pausa, amb estones de gregalet. Al vespre i nit tornarà a entrar tramuntaneta de força 3/4.. 
           
Estat de la Mar: Marejol amb àrees de maror de matinada i matí. Tràgul de gregal de mig metre d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 19,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada