Previsió Meteorològica pel 27, 28 i 29 de Juny

Divendres 27 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada amb restes de nuvolades. Al matí ja dominarà el cel serè i es mantindrà així bona part del dia. A la tarda veurem nuvolades d'evolució cap a l'interior i muntanya.       


Vent: Fluix i variable de direcció tot el dia, amb marinada de mitjorn de força 2/3 a partir de migdia . 
           
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 20,3ºC
 
 
Dissabte 28 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, el sol lluirà amb força i només a darrera hora del vespre i nit veurem bandes de núvols prims avançar per ponent. Ambient clarament més càlid.       


Vent: Entre garbí i mitjorn tot el dia, fluix de matinada i matí, de força 1/3, moderat a partir de migdia i tarda, de força 4/6, amb ratxes superiors als 60km/h. 
           
Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí amb marejol a partir de migdia arran de costa i àrees de maror mar endins.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 20,3ºC
 
 
Diumenge 29 de Juny de 2014: 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada i matí dominaran les bandes de núvols alts i mitjos. En canvi a partir de migdia creixeran nuvolades amb força i a primera hora de la tarda poden descarregar algun xàfec o ruixat moderat. Avançada la tarda s'anirà aclarint de nord cap a sud, coincidint amb l'entrada de tramuntana. Refrescarà a darrera hora..       


Vent: Garbí de força 2/4 de matinada, amb gir cap a tramuntaneta de força 3/4 al matí. A migdia hi haurà un impàs de vent variable, mentre que a mitja tarda tornarà a entrar tramuntana de força 4/5, enfortint-se fins a força 6 al final del dia. 
           
Estat de la Mar: Marejol fins a migdia amb maror a la tarda i vespre. Tràgul de gregal que pujarà de mig metre a un metre d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
       Apte.  


  Tª Mar: 20,3ºC
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada