Previsió Meteorològica pel 21 i 22 d'octubre

Dimarts 21 d'Octubre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, en canvi a migdia i tarda arribaran núvols alts i mitjos de nord cap a sud, que a la tarda i vespre taparan força el cel. Ambient que seguirà més aviat càlid.   
 
Vent: Vent fluix i variable de direcció bona part del dia. A partir del vespre començar a entrar tramuntaneta i ja entrada la nit entrarà tramuntana moderada a forta, de força 4/6, pujant a força 6/8 a última hora de la nit.   

 

Estat de la Mar: Arrissada fins al vespre. A la nit pujarà ràpidament a Maror, amb àrees de Forta maror a darrera hora del dia.

 

Condicions per al bany i la navegació: 
 

       Apte. 


Tª Mar: 21,4ºC
 
 
Dimecres 22 d'Octubre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts i mitjos i senyals de tramuntana cap al nord. Al matí es mantindran les senyals de tramuntana i a la tarda ja estarà el cel totalment serè.  La visibilitat serà molt bona i l'ambient clarament mes fresc i sobretot molt ventat. 
 
Vent: Tramuntana molt forta tot el dia. De matinada i fins a migdia esperem gropada encesa, de força 9/10 amb cops superiors als 100km/h. A mitja tarda baixarà una mica fins a força 7/9, però les ratxes seguiran superant els 80km/h.    

 

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada tot el dia, amb àrees de Mar Brava fora del Golf de Roses. Tràgul de gregal d'entre 2,5 I 3m d'alçada. 

 

Condicions per al bany i la navegació: 
 

       Prohibit: Gropada encesa de tramuntana. 


Tª Mar: 21,4ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada