Previsió Meteorològica pel 22 i 23 d'octubre

Dimecres 22 d'Octubre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts i mitjos i senyals de tramuntana cap al nord. Al matí es mantindran les senyals de tramuntana i a la tarda ja estarà el cel totalment serè.  La visibilitat serà molt bona i l'ambient clarament mes fresc i sobretot molt ventat. 
 
Vent: Tramuntana molt forta tot el dia. De matinada i fins a migdia esperem gropada encesa, de força 9/10 amb cops superiors als 100km/h. A mitja tarda baixarà una mica fins a força 7/9, però les ratxes seguiran superant els 80km/h.    

 


Estat de la Mar: Maregassa generalitzada tot el dia, amb àrees de Mar Brava fora del Golf de Roses. Tràgul de gregal d'entre 2,5 I 3m d'alçada. 

 

Condicions per al bany i la navegació: 
 

       Prohibit: Gropada encesa de tramuntana. 


Tª Mar: 21,4ºC
 

Dijous 23 d'Octubre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, només amb alguns senyals de tramuntana cap al nord. Visibilitat excel·lent. Ambient més agradable a migdia.  
 
Vent: Tramuntana forta tot el dia, de força 6/8, amb ratxes superiors als 80km/h. A partir de mitja tarda i vespre baixarà a força 5/7.    

 


Estat de la Mar: Maregassa tot el dia. A darrera hora de la tarda anirà baixant cap a Forta Maror. Tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada. 

 

Condicions per al bany i la navegació: 
 

       Prohibit: Seguirà la situació de tramuntana. 


Tª Mar: 21,4ºC
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada