Previsió Meteorològica pel 28, 29 i 30 de Novembre

Divendres 28 de Novembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb algun ruixat o xàfec viatjant de sud a nord. Al matí i centre del dia s'obriran grans clarianes i tindrem estones de sol. No serà fins a la tarda quan es torni a tapar ràpidament de sud cap a nord i de llevant a ponent, al vespre i nit quedarà el cel completament tapat. A última hora del dia tornaran els xàfecs i ruixats.         
 
Vent: Xaloc moderat tot el dia, de força 4/6.       

Estat de la Mar: Maror de matinada amb Forta Maror la resta del dia. El tràgul de xaloc anirà pujant d'alçada i a migdia superarà els 2m d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Precaució: Inici de temporal de llevant. 


Tª Mar: 18,1ºC
 
Dissabte 28 de Novembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel tapat tot el dia, no veurem el sol en tota la jornada. De matinada encara no plourà, però a partir de mig matí començarà l'episodi de pluja important, que s'allargarà la resta del dia. A la tarda, vespre i nit la pluja s'intensificarà de valent. Al final del dia els acumulats de pluja poden ser molt abundants. Ambient humit i temperat.        
 
Vent: Xaloc moderat de matinada, de força 4/6. A migdia anirà girant a llevant moderat a fort, de força 5/7, raforçant-se encara més durant el vespre i nit.      

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí. A la tarda i vespre pujarà a Mar Brava. Al final del dia les onades podran superar els 3 a 4m d'alçada, situació marítima de temporal.  
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Prohibit: Temporal de llevant. 


Tª Mar: 18,1ºC
Diumenge 29 de Novembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel cobert tot el dia, amb núvols molt compactes. Esperem pluja continuada durant tota la jornada, serà de moderada a forta intensitat i al llarg de tot el dia es poden acumular quantitats de pluja molt abundants. De matinada i matí no es descarta alguna tempesta. Ambient molt humit i encara prou temperat.         
 
Vent: Llevant fort de matinada i matí, de força 6/8 amb ratxes de més de 70km/h. A la tarda anirà tombant cap a gregal de força 4/6.      

Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, les onades poden superar els 4 a 6m d'alçada durant el matí i migdia. Situació marítima de temporal.   
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Prohibit: Temporal de llevant. 


Tª Mar: 18,1ºC
  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada