Previsió Meteorològica per l'1 i 2 de Desembre

Dilluns 1 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i matí. Durant la matinada encara esperem pluja de moderada intensitat i que pot anar acompanyada de tempesta. A partir del matí la pluja ha de parar i mica en mica s'anirà aclarint. A la tarda conseguirem veure alguna clariana, però els núvols seguiran dominant el panorama. Ambient clarament més fresc.         
 
Vent: Gregal moderat de matinada, de força 5/6. A partir del matí girarà a tramuntana forta, de força 6/8, que es mantindrà la resta del dia. Les ratxes poden superar els 80km/h a la tarda i vespre.       

Estat de la Mar: Mar Brava de matinada i matí, amb maregassa a partir de migdia. Tràgul de llevant, girant a gregal, d'entre 3 i 3,5m d'alçada.  
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Prohibit: Temporal de llevant, girant a tramuntana. 


Tª Mar: 18,1ºC
 
 
Dimarts 2 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable tot el dia. Hi haurà un domini de núvols alts i mitjos tot el dia, més espessos de matinada i matí. A partir de la tarda i vespre, aquests núvols s'aniran enretirant cap al sud i quedarà el cel força serè.         
 
Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 6/8, a la tarda afluixarà una mica i bufarà moderada. Les ratxes poden superar els 70km/h a la primera meitat de dia.        

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, amb forta maror durant la tarda i vespre. Encara persistirà el tràgul notable de gregal, d'entre 2 a 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Prohibit: Tramuntana tot el dia. 


Tª Mar: 18,1ºC
  
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada