Previsió Meteorològica pel 20, 21 i 22 de Febrer

Divendres 20 de Febrer de 2015:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 1 i 3ºC 


Estat del cel: Cel serè des de la matinada fins a primera hora de la tarda. A la tarda arribaran bandes de núvols prims per ponent, que al final del dia ja taparan per complet el cel. Ambient més fred de matinada, però suau de dies. 
 
Vent: Terral fluix de matinada amb gir cap a garbí de força 2/4 a partir de migdia. A la tarda i vespre aquest garbí pujarà a força 3/5.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda i vespre.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
 
       Apte.


Tª Mar: 12,2ºC  



Dissabte 21 de Febrer de 2015:

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC 


Estat del cel: Cel tapat desde primera hora de la matinada fins a mitja tarda. A primera hora del matí i fins a migdia esperem pluja, seran ruixats o xàfecs puntualment d'intensitat moderada. A primera hora de la tarda pararà de ploure, però els núvols no marxaran fins ben entrada la nit, quan la tramuntana escombrarà. Ambient clarament més fred. 
 
Vent: Garbí de força 3/5 de matinada, encalmant a primera hora del matí. Tramuntaneta de força 2/4 a partir de mig matí, la qual pujarà de força a mitja tarda i vespre. Al vespre i nit pujarà a força 5/7 amb ratxes que ja poden superar els 70km/h

Estat de la Mar: Arrissada de matinada i matí, pujant ràpidament a marejol a migdia , i Maror amb àrees de Forta Maror al arribar la nit.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
  
       Precaució: Tramuntana a partir del vespre.


Tª Mar: 12,2ºC  



Diumenge 22 de Febrer de 2015:

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC 


Estat del cel: Cel que s'asserenarà ràpidament de matinada i durant tot el dia ja dominarà un panorama completament assolellat, només amb algunes senyals de tramuntana cap al nord. Ambient més fred, net i sobretot ventat. 
 
Vent: Tramuntana forta a molt forta durant tot el dia. De matinada amb força 6/8, al matí i migdia pujarà a força 7/9 amb ratxes que poden superar els 100km/h. A la tarda i vespre ja anirà baixant una mica d'intensitat.

Estat de la Mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
  
      Prohibit: Tramuntanada.


Tª Mar: 12,2ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada