Previsió Meteorològica pel 27, 28 de Febrer i 1 de Març

Divendres 27 de Febrer de 2015:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb algun plugim. Al matí s'obriran ràpidament clarianes i a mig matí i migdia ja quedarà el cel molt serè, només amb núvols prims i senyals de tramuntana cap al nord. Ambient clarament més fred.      
 
Vent: De matinada el vent restarà en calma, però a primera hora del matí entrarà tramuntana molt forta, de força 7/9 amb cops de força 10. Per tant, ratxes que poden superar els 100km/h entre mig matí i la tarda. Es mantindrà la tramuntana forta fins a final de dia.

Estat de la Mar: Maregassa desde mig matí fins al final del dia. Tràgul de gregal pujant cap als 2 a 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
 
       Prohibit: Tramuntana molt forta.


Tª Mar: 13,3ºC 



Dissabte 28 de Febrer de 2015:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, a partir de migdia aniran apareixent alguns núvols prims, que ja a final de la tarda o vespre es faran més abundants. A la nit, aquests núvols prims seran molt més espessos. Ambient clarament més fresc.      
 
Vent: Tramuntana encara forta de matinada, de força 5/7. Al matí anirà baixant cap a força 4/6 i ja a la tarda o vespre només quedarà tramuntaneta. A la nit encalmarà del tot.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí amb maror a migdia i ja marejol al final del dia. El tràgul de gregal baixarà d'1,5 a 0,5m d'alçada amb el pas de les hores.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
  
       Precaució: Tramuntana moderada de matinada i matí.


Tª Mar: 13,3ºC  



Diumenge 1 de Març de 2015:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel força tapat de matinada i matí, amb núvols alts i mitjso espessos i compactes. Fins i tot no descartem alguna gota de matinada, molt poca cosa. Al matí els núvols s'aniran trencant i al llarg del dia acabarà per dominar un panorama més assolellat, sobretot a migdia i tarda. Ambient més temperat.     
 
Vent: Garbí fluix de matinada i matí, de força 1/3. La resta del dia quedarà fluix i variable, amb altres estones de calma.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 
  
       Apte.


Tª Mar: 13,3ºC   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada