Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de Febrer de 2016

Dimecres 3 de Febrer de 2016:

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

 
Estat del cel:
Cel variable bona part del dia. De matinada fins a migdia els núvols seran més compactes, alternant núvols alts i mitjos i també nuvolades. A la tarda els núvols aniran marxant ràpidament cap al sud, i al final del dia quedarà serè amb senyals de tramuntana cap al nord.   

 
Vent: Variable de matinada i matí, amb entrada de tramuntana sobtada a partir de migdia, de força 5/7. Al llarg de la tarda i vespre es reforçarà i cap a mitja tarda i vespre serà forta, de força 7/9 i ratxes que poden superar els 100km/h.

Estat de la Mar:
Calmes de matinada i matí , pujant ràpidament a marejol i maror a migdia. Al final del dia dominarà la forta maror amb alguna àrea de maregassa. Tràgul de gregal de 2m al final del dia.
      
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Entrada sobtada de tramuntana

Tª Mar: 14,0ºCDijous 4 de Febrer de 2016:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

 
Estat del cel:
Cel serè tot el dia, només amb senyals de tramuntana de matinada. Poca humitat i visibilitat excel·lent.  

 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 6/8. Al matí anirà baixant d'intensitat fins a força 4/6. Ja a migdia i tarda anirà calmant fins quedar fluix i variable al final del dia.

Estat de la Mar:
Forta Maror amb àrees de maregassa de matinada. Maror a partir de migdia i marejol ja a la nit. Tràgul de gregal baixant de 2 a 1m d'alçada
      
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Precaució: Tramuntana a la baixa 
 

Tª Mar: 14,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada