Previsió Meteorològica per 13 i 14 de Juliol de 2016

Dimarts 12 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC
Tª Mínima: Entre 22 i 24ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada i matí dominaran les bandes de núvols prims, mentre que a migdia i tarda els núvols creixeran amb més força i mig taparan el cel , amb nuvolades més potents cap a l'interior. Es mantindrà mig ennuvolat fins al final del dia. Ambient no tant càlid, notarem menys calor a migdia .  
 
Vent: Entrarà tramuntaneta de força 2/4 de matinada, al final del matí i migdia es reforçarà fins a força 3/5 i ja al vespre i nit bufarà amb força 4/6 i ratxes que poden superar els 60km/h.
 
Estat de la Mar: Marejol de matinada i matí, pujant a maror a partir de la tarda. Tràgul de gregal que arribarà a 1m d'alçada al final del dia.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 22,2ºCDimecres 13 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel força tapat de matinada i primera hora del matí, amb nuvolades circulant de nord a sud. A mig matí el cel quedarà més aserenat i net, amb senyals de tramuntana, mentre que a mitja tarda i vespre tornaran a arribar núvols i nuvolades que tornaran a deixar el cel mig ennuvolat. Ambient clarament més fresc i ventat. 
 
Vent: Tramuntana moderada a forta de matinada i matí, de força 5/7. Al centre del dia baixarà a moderada de força 4/6. Ja al vespre i nit es tornarà a reforçar fins a força 5/7. Al llarg del dia les ratxes poden superar els 70km/h.
 
Estat de la Mar: Forta maror amb àrees de maror a migdia. Tràgul de gregal d'1,5m d'alçada.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Precaució: Tramuntana tot el dia. 
 
  Tª Mar: 22,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada