Previsió Meteorològica per 20 i 21 de Juliol de 2016

Dimecres 20 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 34 i 36ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel serè serè de matinada i fins a mig matí. A migdia ja arribaran bandes de núvols alts i ja a la tarda i vespre quedarà el cel més ennuvolat de núvols mitjos i alguna nuvolada. Arribada la nit no es descarta alguna gotellada o xàfec carregat de pols. De matinada i primera hora del matí hi haurà algun banc de boira mar endins. Ambient molt càlid a migdia, amb pols en suspensió i mala visibilitat.
 
Vent: Variable de matinada amb estones de garbí fluix girant a una mica de gregal a primera hora del matí. Tot seguit entrarà mitjorn de força 3/5, la resta del dia.
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºCDijous 21 de Juliol de 2016:

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, de matinada les nuvolades seran més importants i no es descarta algun xàfec, el qual anirà acompanyat de fang. La resta del dia es mantindran les nuvolades i també estones de sol. Ambient xafogós, però màximes més curtes.
 
Vent: VVariable de matinada, entre calmes i una mica de gregal a primera hora del matí. A migdia i tarda s'impordarà la marinada de xaloc a mitjorn de força 2/4.
 
Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
Apte. 
 
  Tª Mar: 21,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada