Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'Agost de 2016

Dimecres 10 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb números de xàfecs passatgers. De bon matí s'anirà aclarint de nord a sud i a mig matí dominarà el cel molt més assolellat.  La resta del dia dominarà molt més el sol, amb alguna nuvolada de tarda al interior i cap al sud i també algunes feixes de núvols prims. Ambient clarament més fresc.
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, entre força 4/6 . A migdia baixarà una mica d'intensitat per tornar a reforçar-se al vespre i nit, més amestralada. Les ratxes poden superar els 70km/h al llarg del dia.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1,5m d'alçada .
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 

  Tª Mar: 21,8ºCDijous 11 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí. De matinada alguna nuvolada poc important i fins a migdia bandes de núvols alts que aniran passant de nord a sud. A la tarda el panorama serà més assolellat.
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí , entre força 4/6 i 5/7, alguna ratxa pot tocar els 70km/h. Al llarg del matí anirà baixant cap a tramuntaneta de força 3/5, que es mantindrà així la resta del dia. Al vespre i nit girarà més cap a mestral de força 3/4.   
 
Estat de la Mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada .
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana a la baixa durant el dia. 

  Tª Mar: 21,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada