Previsió Meteorològica pel 9 i 10 d'Agost de 2016

Dimarts 9 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC
Tª Mínima: Entre 21 i 23ºC

 
Estat del cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia començaran a aparèixer núvols i nuvolades cap a l'interior, durant la tarda les nuvolades aniran a més i quedarà el cel gairebé cobert. A la nit continuarà el cel tapat. Entre mitja tarda i la nit arribarà algun xàfec, molt possiblement acompanyat de tempesta.  Es notarà més fresca a darrera hora del dia.
 
Vent: Terral de matinada, al matí hi haurà calma, però a migdia entrarà gregal de força 2/4. A la tarda anirà girant cap a tramuntaneta de força 3/5 per pujar a moderada, de força 4/6 entrada la nit.  
 
Estat de la Mar: Arrissada de matinada, pujant ràpid a marejol al matí i a maror a partir de mitja tarda. Tràgul de gregal de 0,5m al vespre i nit.
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Apte. 


Tª Mar: 22,8ºC


Dimecres 10 d'Agost de 2016:

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, encara amb números de xàfecs passatgers. De bon matí s'anirà aclarint de nord a sud i a mig matí dominarà el cel molt més assolellat.  La resta del dia dominarà molt més el sol, amb alguna nuvolada de tarda al interior i cap al sud. Ambient clarament més fresc.
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada i matí, entre força 4/6 i 5/7. A migdia baixarà una mica d'intensitat per tornar a reforçar-se al vespre i nit, més amestralada. Les ratxes poden superar els 70km/h al llarg del dia.   
 
Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1,5m d'alçada .
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  Precaució: Tramuntana moderada tot el dia. 


  Tª Mar: 22,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada