Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Març de 2017


Dijous 23 de Març de 2017:
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel variable tot el dia, però amb nuvolades més abundants entre el matí i migdia, quan fins i tot es pot escapar alguna gotellada. A la tarda dominarà un panorama més clar però a darrera hora arribaran de nou núvols alts i mitjos de sud a nord. Ambient més fresc.  
      
Vent:  Mitjorn fluix de matinada, calmant a primera hora del matí. A partir de migdia girarà a garbí moderat, de força 3/4, que es mantindrà fins a la nit.       

 
Estat de la Mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Apte.
 
  Tª Mar: 14,3ºC




Divendres 24 de Març de 2017:
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols que cada cop seràn més espessos i compactes. Ja avançada la matinada i matí començaran a caure plugims, fins que a migdia la pluja es faci més consistent i continuada. Ja al vespre i sobretot avançada la nit plourà amb moltes ganes, fins i tot pot ser que amb tempesta. Ambient més humit i fresc.
      
Vent:  Calma a primera hora de la matinada, girant a tramuntaneta de bon matí. A mesura que passi el matí i migdia girarà a gregal i ja a partir de la tarda s'establirà llevant moderat de força 4/6, que a la nit serà fort, de força 5/7.        

 
Estat de la Mar: Marejol fina a migdia, però aleshores pujarà ràpidament a Forta maror i ja maregassa al vespre i nit. Tràgul de llevant que s'enfilarà fins als 3m al final del dia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
  Prohibit: Temporal de llevant a partir de la tarda.
 
  Tª Mar: 14,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada