Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Març de 2017


Divendres 24 de Març de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols que cada cop seràn més espessos i compactes. Ja avançada la matinada i matí començaran a caure plugims, fins que a migdia la pluja es faci més consistent i continuada. Ja al vespre i sobretot avançada la nit plourà amb moltes ganes, fins i tot pot ser que amb tempesta. Ambient més humit i fresc.
      
Vent:  Calma a primera hora de la matinada, girant a tramuntaneta de bon matí. A mesura que passi el matí i migdia girarà a gregal i ja a partir de la tarda s'establirà llevant moderat de força 4/6, que a la nit serà fort, de força 5/7.        
 
Estat de la Mar: Marejol fina a migdia, però aleshores pujarà ràpidament a Forta maror i ja maregassa al vespre i nit. Tràgul de llevant que s'enfilarà fins als 3m al final del dia.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Temporal de llevant a partir de la tarda.
 
  Tª Mar: 14,2ºC



Dissabte 25 de Març de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada i primera hora del matí. A mig matí ja s'obriran grans clarianes i acabarà quedant una jornada de cel variable, amb nuvolades i estones de sol. De matinada plourà amb abundància i potser amb tempesta. A primera hora del matí pararà, malgrat que entre mig matí i tarda es pot repetir algun ruixat o xàfec.  
      
Vent: Llevant fort, de força 6/8 a primera hora de la matinada. Després girarà de cop a garbí fort, de força 6/8, quan hagi passat la línia de pluja més intensa. Es mantindrà garbí la resta del dia, baixant a força 3/5 a partir de la tarda.          
 
Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, baixant a Forta Maror a migdia i tarda. Tràgul de llevant , baixant de 3m de matinada a 1,5m a la tarda i vespre, amb mar creuada a partir del matí.  
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Prohibit: Tràgul de llevant destacable amb mar creuada.
 
  Tª Mar: 14,2ºC



Diumenge 26 de Març de 2017:
 
Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel serè pràcticament tot el dia, només  amb algun núvol de matinada i algun núvol prim a mitja tarda i vespre. Ambient més agradable i panorama molt més assolellat.
      
Vent:  Garbí de força 3/4 tot el dia, girant a mitjorn fluix a la tarda i vespre.        
 
Estat de la Mar: Maror de matinada , baixant a marejol la resta del dia. Tràgul de xaloc de 1m d'alçada.   
   
Condicions per al bany i la navegació: 

 
    Apte.
 
  Tª Mar: 14,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada