Previsió Meteorològica pel 25 i 26 de Gener de 2018

Dijous 25 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i tot el matí, amb núvols alts i mitjos cada cop més espessos, també pot aparèixer algun núvol baix cap a mar. A partir de migdia i al llarg de la tarda els núvols aniran a més, fins a quedar el cel totalment tapat al final del dia. Ambient més fresc i humit.

 
Vent: Entre garbí i mitjorn moderat, de força 3/5 de matinada i fins al vespre. A la nit calmarà i quedarà fluix i variable de direcció.     
       
Estat de la Mar: Marejol tot el dia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
      Apte. 
 
  Tª Mar: 13,5ºCDivendres 26 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols compactes tota la jornada. Entre la matinada i migdia esperem pluja feble, que anirà parant a migdia i desapareixerà a la tarda. Al final del dia s'obrirà alguna tímida clariana. Ambient clarament més fred i també humit.

 
Vent: Entrarà tramuntana moderada a mitja matinada, de força 4/6. Al matí es reforçarà i a migdia bufarà forta, amb força 6/8. Al vespre i nit baixarà fins a força 5/7. A partir del migdia les ratxes poden superar els 80km/h.    
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror a partir de migdia i tarda. Tràgul de gregal de 2m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana forta a partir de migdia. 
 
  Tª Mar: 13,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada