Previsió Meteorològica pel 26, 27 i 28 de Gener de 2018

Divendres 26 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols compactes tota la jornada. Entre la matinada i migdia esperem pluja, que anirà parant a migdia i desapareixerà a la tarda. Al final del dia s'obrirà alguna tímida clariana. Ambient clarament més fred i també humit.

 
Vent: Entrarà tramuntana moderada a mitja matinada, de força 4/6. Al matí es reforçarà i a migdia bufarà forta, amb força 6/8. Al vespre i nit baixarà fins a força 5/7. A partir del migdia les ratxes poden superar els 80km/h.    
       
Estat de la Mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror a partir de migdia i tarda. Tràgul de gregal de 2m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Tramuntana forta a partir de migdia. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC



Dissabte 27 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb núvols encara compactes i risc de 4 gotes. Al matí encara dominaran els núvols però mica en mica s'aniràn esqueixant, amb moltes més ullades de sol a migdia i tarda. Es mantindrà el cel variable fins al final del dia. Ambient fresc.

 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 5/7, al matí baixarà a força 4/6 al mateix temps que girarà a provençal. A la tarda i nit bufarà provençal moderat, de força 3/5.    
       
Estat de la Mar: Forta maror tot el dia. Tràgul de gregal de 2m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
 
    Precaució: Provençal moderat i tràgul de gregal. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC



Diumenge 28 de Gener de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

 
Estat del cel: Cel variable a primera hora de la matinada, amb restes d'algun núvol. Al matí ja quedarà el cel serè i continuarà així la resta del dia, amb un panorama molt assolellat. Ambient més agradable al centre del dia.

 
Vent: Entre gregal i provençal de de força 3/4 de matinada i matí. A migdia anirà girant a llevant fluix, fins a calmar al vespre i nit.    
       
Estat de la Mar: Maror de matinada i matí amb marejol a partir de migdia. Tràgul de llevant d'1m d'alçada fins a migdia.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
    Apte. 
 
  Tª Mar: 13,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada