Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'Abril de 2018

Dimarts 10 d'Abril de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre  7 i 9ºC

 
Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb núvols alts i mitjos. A migdia les nuvolades aniran a més i ja a mitja tarda s'anirà tapant el cel. Al vespre i nit quedarà completament ennuvolat. A partir de la nit esperem pluja, la qual ja s'allargarà fins la matinada.           
 
Vent: Mitjorn moderat de matinada, de força 3/5. Pujarà a força 4/6 a migdia i es mantindrà així tota la tarda. Al vespre començarà a girar cap a xaloc de força 4/6.  
      
Estat de la Mar: Maror tot el dia amb àrees de Forta Maror al vespre i nit. Tràgul de xaloc d'1m d'alçada, pujant a 1,5m a la nit.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
     Precaució: Tràgul de xaloc que anirà creixent al vespre i nit.  
 
  Tª Mar: 12,4ºC



Dimecres 11 d'Abril de 2018:
 
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre  10 i 12ºC

 
Estat del cel: Cel tapat tot el dia, amb núvols compactes i groixuts que persistirant fins a darrera hora del dia. Es possible que a la tarda poguem veure alguna tímida ullada de sol. Esperem pluja abundant i també intensa de matinada i tot el matí, persistirà fins a migdia i pararà a la tarda. Es possible que la pluja vagi acompanyada de tempesta. Ja a la nit tornarà a caure algun plugim. Ambient molt humit.           
 
Vent: Xaloc fort de matinada i matí, de força 5/7, amb algun cop de força 8 i ratxes de més de 70km/h. A migdia anirà girant cap a mitjorn de força 4/6, el mitjorn aguantarà tota la tarda i fins a la nit.  
      
Estat de la Mar: Maregassa tot el dia amb tràgul de xaloc entre els 2,5 i 3m d'alçada.
    
Condicions per al bany i la navegació: 

 
  
  Prohibit: Temporal de xaloc.  
 
  Tª Mar: 12,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada